Silver 2015 – tredje pallplatsen på tre år.

15_078787_M32_StockholmSäsongen började med två riktigt kämpiga regattor och vi trodde ibland att det var kört, men vi slutade aldrig att hoppas. Vi har inte seglat en perfekt säsong. Vi har inte vunnit så många race. Men vi slutade aldrig att kämpa och lyckades hålla en hög lägsta nivå. Efter fiaskot i Göteborg tog vi oss samman, tränade och hittade tillbaks till den rätta känslan. I köphamn gick det riktigt bra. I Helsingfors låg var vi med i toppen och slutade tvåa på båda dessa regattor. Fyra stolta seglare firar nu silverplatsen i årets M32 serie. Stort grattis till USOne som dominerat året. Massor av tack till alla vänner och partners som stöttat och hejat. Vi ses snart igen.

Foto: Adstream (Henrik Ljungqvist)

The Battle of Gothenburg 2015 – Äntligen slut!

M32_Series-Gothenburg_Day4-4134
Vi gör vår sämsta regatta någonsin i M32. Den avslutas med en dag med stenhård segling, blod, svett och tårar. Båtar har gått sönder och kapsejsat (det klarade vi oss i alla fall ifrån). Att få till en bra placering var för länge sedan kört och vi slutar sexa. Men det som var positivt idag var att vi faktiskt tände till ordentligt och började segla mer aktivt och aggressivt. Trots avsaknaden av resultat var det bra energi och en konstruktiv anda ombord. En härlig känsla som vi tar med oss in i sommaruppehållet. Stort grattis till US One som dominerade och Essiq som låg hack i häl. Nu skall vi träna och komma tillbaka riktigt starka i Köpenhamn i Augusti.

Oslo-Säsongspremiär 2015

Äntligen är vi igång.Vi har två nya seglare på teamet i åt Holger Tideman och Philip Carlsson. med ett nytt team är det alltid en utmaning att komma igång. Men vi fick till det bra och låg tvåa inför sistadagen tyvärr blev Philip sjuk och vi fick ta in en hoppare på kort varsel. Vi kämpade och kämpade men fick det inte riktgt att räcka. Vi lyckades ta oss till finalen där de fyra bästa gjorde upp om topplaceringarna. Tyvärr räckte det inte hela vägen. Vi avslutade starkt och kom tvåa i det avslutande racet men tyvärr var Danskarna före oss och snuvade oss på pallplatsen med en snöplig poäng. Tack alla inblandade för en bra regatta. Grattis till US One som seglade grymt, Dackhammar och hans grabbar på Essiq som gjorde sin bästa regatta hittills och Danskarna som gav oss en bra fight om tredjeplatsen. Sist men inte minst ett stort tack till Danny som gjorde ett starkt inhopp på kort varsel. Nu laddar om inför seglingarna i Göteborg. Då skall vi vara friska och starka!
11212609_1328535610596944_2015466999412469423_o