Partners

Vi söker inte sponsorer, vi söker bra samarbetspartners. Vår målsättning är att leverera mycket mer än bara en logotype på båten. I gengäld vill vi att våra partners är engagerade och intresserade av bra resultat, både sportsligt och kommersiellt.

Våra partners är:


Partner - Old El Paso

Old El Paso™ grundades 1938, men vår historia sträcker sig ända till mötet mellan indianerna och spanjorerna. Då mötte indianernas kost de spanska influenserna och resultatet blev det som i dag är den mexikanska måltiden.

Mycket har förstås hänt på femhundra år, men fortfarande präglas allt från Old El Paso™ av historien. Allt vi tillverkar är baserade på mexikanska originalrecept och vår mat smakar alltid som mexikansk mat ska – oavsett var du är.

Grunden till dagens Old El Paso™ lades 1917, då ett företag startade i den lilla byn El Paso i New Mexico. 1938 registreras varumärket Old El Paso™ och sedan i början av 1980-talet finns vi i Norden. All europeisk tillverkning sker i vår fabrik som ligger i den spanska staden San Adrian.

Vi älskar mexikansk mat – och vem kan undgå att älska mat som är smakrik, men precis så stark som du själv vill? För det är precis så det är, styrkan ligger inte i chilin utan i variationsrikedomen.

Dessutom är såväl tillagning som ätandet ett sätt att umgås. Ja, Mexico är överhuvudtaget ett väldigt socialt land. Här har vi samlat tips, fakta och annat spännande om ett fantastiskt land med väldigt god mat.

Titta runt och inspireras – och du, mucho gusto.


Partner - Audi

Audi är en internationell tillverkare av premiumbilar och sålde runt 1 455 000 nya Audibilar till kunder 2012. Företaget omsatte under 2012 över 48 miljarder euro och hade närmare 68 000 medarbetare runt om i världen. Audi producerar bilar i Tyskland, Ungern, Kina, Belgien och Indien. Företaget är aktivt på mer än hundra marknader globalt. Mellan 2011 och 2015 planerar Audi att investera mer än 11 miljarder euro i nya produkter och ny teknik.

Audi Sverige ingår i Volkswagen Group Sverige AB. Vårt huvudkontor ligger i Hovsjö, i Södertälje – här finner ni hela Volkswagen Gruppen i samma byggnad.I Sverige finns det 47 auktoriserade Audiåterförsäljare samt ännu fler auktoriserade Audiverkstäder runt om i landet.

Vorsprung durch Technik är inte bara en slogan eller Audi´s löfte till dig – det är en bakomliggande filosofi som omfattar all vår verksamhet. Med vår banbrytande teknik och innovativa design är det vi som sätter nya normer för andra.


Partner - Musto
Musto – Världens bäst balanserade sjökläder

För att få fram den optimala balansen mellan torrhet, värme, smidighet, passform och funktionella detaljer krävs det erfarenhet från alla typer av segling. Från jolleseglarens specifika krav på rörlighet och torrhet till oceanseglarens högt ställda förväntningar på ett ställ som håller kylan och regnet ute år efter år.

Musto har all den erfarenhet och kunskap som behövs (och ofta lite till) för att ge dig precis de sjökläder du behöver för just din typ av segling.


criteria liggande

 

 

När vi inte seglar har vi på oss snygga och bekväma kläder från Criteria.
Kläder som andas svensk maritim historia- RABT Transatlantics tidlösa kollektion andas äkta svensk maritimt historia. Bli en del av det unika arvet Och de resor RABT Transantlantic gjort över haven.