Silver 2015 – tredje pallplatsen på tre år.

15_078787_M32_StockholmSäsongen började med två riktigt kämpiga regattor och vi trodde ibland att det var kört, men vi slutade aldrig att hoppas. Vi har inte seglat en perfekt säsong. Vi har inte vunnit så många race. Men vi slutade aldrig att kämpa och lyckades hålla en hög lägsta nivå. Efter fiaskot i Göteborg tog vi oss samman, tränade och hittade tillbaks till den rätta känslan. I köphamn gick det riktigt bra. I Helsingfors låg var vi med i toppen och slutade tvåa på båda dessa regattor. Fyra stolta seglare firar nu silverplatsen i årets M32 serie. Stort grattis till USOne som dominerat året. Massor av tack till alla vänner och partners som stöttat och hejat. Vi ses snart igen.

Foto: Adstream (Henrik Ljungqvist)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *