The Battle of Gothenburg 2015 – Äntligen slut!

M32_Series-Gothenburg_Day4-4134
Vi gör vår sämsta regatta någonsin i M32. Den avslutas med en dag med stenhård segling, blod, svett och tårar. Båtar har gått sönder och kapsejsat (det klarade vi oss i alla fall ifrån). Att få till en bra placering var för länge sedan kört och vi slutar sexa. Men det som var positivt idag var att vi faktiskt tände till ordentligt och började segla mer aktivt och aggressivt. Trots avsaknaden av resultat var det bra energi och en konstruktiv anda ombord. En härlig känsla som vi tar med oss in i sommaruppehållet. Stort grattis till US One som dominerade och Essiq som låg hack i häl. Nu skall vi träna och komma tillbaka riktigt starka i Köpenhamn i Augusti.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *