Oslo-Säsongspremiär 2015

Äntligen är vi igång.Vi har två nya seglare på teamet i åt Holger Tideman och Philip Carlsson. med ett nytt team är det alltid en utmaning att komma igång. Men vi fick till det bra och låg tvåa inför sistadagen tyvärr blev Philip sjuk och vi fick ta in en hoppare på kort varsel. Vi kämpade och kämpade men fick det inte riktgt att räcka. Vi lyckades ta oss till finalen där de fyra bästa gjorde upp om topplaceringarna. Tyvärr räckte det inte hela vägen. Vi avslutade starkt och kom tvåa i det avslutande racet men tyvärr var Danskarna före oss och snuvade oss på pallplatsen med en snöplig poäng. Tack alla inblandade för en bra regatta. Grattis till US One som seglade grymt, Dackhammar och hans grabbar på Essiq som gjorde sin bästa regatta hittills och Danskarna som gav oss en bra fight om tredjeplatsen. Sist men inte minst ett stort tack till Danny som gjorde ett starkt inhopp på kort varsel. Nu laddar om inför seglingarna i Göteborg. Då skall vi vara friska och starka!
11212609_1328535610596944_2015466999412469423_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *