Rekyl under andra dagen i Malmö

bildÄn en gång möttes vi av kraftig vind och växlande molnighet i Malmö. Vi fick tre härliga race precis utanför Turning Torso. Tyvärr hade vi inte samma flyt som igår och slutade dagen med serien 2-3-4. Inte riktigt vad vi hade hoppas på men det är bara att bryta ihop och komma igen (som Gunde Svan sa?). I  de kraftiga vindarna missuppfattade vi tidsangivelsen för sista starten och var en minut över linjen, långt efter de övriga M32:orna.

I morgon fortsätter de kraftiga vindarna innan det mojnar senare i veckan. En stor skilland blir dock att seglingarna flyttar in hamnbassängen. Det blir förstås mer chansartat men också goda förutsättningar för spännande race där inget är avgjort förrän man är i mål. Förutom att följa oss på nätet är man också igång med webbradio.

Team Name
Skipper
Day 1
R5
R6
R7
Day 2
Tot pts
2 Wallén Racing Hans Wallén 16 5 5 3 13 29
1 Rahm Racing Team Mattias Rahm 17 4 3 2 9 26
3 Lööf Racing Team Fredrik Lööf 12 3 1 5 9 21
4 Speak@raceteam Nicklas Dackhammar 9 2 4 4 10 19
5 Audi Ultra Sailing Team Klabbe Nylöf 6 1 2 1 4 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *